Tvättad och polerad bil

Nu tänkte jag berätta lite om en superbra tjänst jag anlitade Robbans Polering & Rekonding för häromveckan, nämligen en riktigt professionellt utförd rekond i Ystad och Tomelilla. Jag brukar inte direkt prata om bilar och vad jag gör med dem, då jag egentligen inte alls är intresserad av det! Men nu kände jag att det passade väl att skriva ett roligt inlägg om just denna tjänsten, eftersom den var så bra utförd. Och jag tycker dessutom att det är väldigt roligt att då och då skriva uppmuntrande och rekommenderande inlägg om företag i lokaltrakten, då jag tycker att man ska försöka lyfta varandra så mycket man bara kan. Robbans Polering & Rekonding är ett sådant företag. Jag kom i kontakt med dem av en slump egentligen, såg en annons i lokaltidningen och eftersom jag ett längre tag hade funderat över om jag inte skulle hitta ett bra företag inom rekonding, slog jag till. Jag behövde aldrig leta något vidare alls, vilket var skönt då jag ju egentligen inte ens vet vad jag ska leta efter. Men jag ringde in till firman, och fick en tid veckan därpå. En rekond innebär lite olika, men oftast innehåller den en ordentlig städning med dammsugning och tvätt och torkning, det mesta för att snygga till bilen egentligen! Den fixas till både ut- och invändigt, vilket är trevligt att göra någon gång då och då för att snygga till bilen, så att man trivs. Jag kan verkligen rekommendera Robbans Polering & Rekondering för alla mina läsare och mina bekanta. Jag fick ett trevligt bemötande och en väldigt personlig service. Det var ingen dussin-rekond som utfördes, utan den utformades efter just min bil och dess behov. Hoppas ni känner lite inspiration av det här inlägget, och att om ni behöver en polering eller rekond: vänd er till Robbans Polering & Rekonding! Du kommer inte att ångra dig.