Bli fri med hjälp av en samtalsterapeut

Nu ska jag ägna lite tid till att prata om ett viktigt ämne för mig. Det handlar nämligen om psykisk ohälsa, och hur den kan arbetas med och förbättras med hjälp av parterapi, eller samtalsterapi i Stockholm, till exempel. Företaget som jag kommer att tipsa om i det här inlägget, som ni ju vet att jag brukar göra, är Sonja Spangenberg Terapi AB. Jag kom i kontakt med denna psykolog via en kompis som besöker kliniken och har gjort det i flera år, faktiskt. Hon hade bara mycket goda ord att säga om Sonja Spangenberg Terapi, och jag kände att det inte var ett svårt beslut att försöka boka tid där. Jag fick tid inom två veckor efter att jag hade kontaktat kliniken, och fick träffa en psykolog. Jag är själv inte intresserad av just parterapi, då det är jag själv som känner att jag behöver hjälp med mitt inre och vad ska jag göra med mig själv här i livet. Men jag vet att kliniken ägnar sig åt parterapi och har gjort det med stor framgång. Att våga prata om att man inte mår särskilt bra, är väldigt viktigt för mig. Under många år har jag gått och burit på svåra händelser i livet utan att prata om dem med vänner eller familj. Det sätter sig som en järnhand runt hjärtat, och det blir allt svårare att bli glad. Men med hjälp av en samtalsterapeut känner jag att greppet runt hjärtat har släppt allt mer. Jag kan andas igen! Bor man på Kungsholmen, i Vasastaden eller i övriga Stockholm är Sonja Spangenberg Terapi AB en klinik man kan vända sig till för att få professionell hjälp.