Sushi-restaurang i Stenungsund

Hej igen, alla mina härliga läsare! Hoppas att alla har haft en helt fantastisk dag i det här fina vädret. Själv så har jag haft en lugn och trevlig dag och har hunnit ätit lite god mat från YouMe Sushi Cafe som erbjuder både mat som cateringsfirma, cafe och restaurang i Stenungsund. Då jag skriver ganska så ofta om mat och restauranger just här på min blogg så kände jag ju även att jag var tvungen att få med även detta ställe, som absolut är en av mina favoriter. Jag vet även att många av er har kommenterat och undrat lite om jag kan rekommendera en restaurang i Stenungsund som serverar riktigt god mat från Asien, så som bland annat sushi och andra sorters asiatiska rätter.

YouMe Sushi Cafe är något som jag verkligen skulle vilja rekommendera till alla som tycker om sushi eller någon annan asiatisk matlagning som vill ha mycket god service och hög kvalitet när det kommer till råvarorna. Jag själv har gått hit ett tag nu så fort jag är sugen på sushi och det har på ett sätt blivit mitt go-to ställe om man säger så. Jag blev faktiskt rekommenderad YouMe Sushi Cafe av en kollega på jobbet som hade anordnat en kick-off med catering där de hade bjudet på oerhört god asiatisk mat. Jag var i vilket fall som helst otroligt imponerad av den här firman och håller just nu på att planera ett litet event där jag kommer att behöva anlita catering. Detta är mitt förstahandsval när jag vänder mig till YouMe Sushi Cafe och jag vet att jag och alla andra kommer att bli hur nöjda som helst med maten och servicen. Jag kan varmt rekommendera denna catering och restaurang till alla er som har efterfrågat detta. Nu ska jag iväg och träna lite, men hoppas att detta hjälpte någon av er!

Du gillar kanske också...