Fönsterputs i Norrköping

Efter pollensäsongen nu så kände jag att jag verkligen fick ta mig tiden till att anlita ett företag som erbjuder fönsterputs i Norrköping. Det var väldigt övertalande när jag sökte efter dem då företaget jag anlitade hade så fantastiskt bra recensioner och bra ord om sig.

Därför valde jag att kontakta Finspångs Fönsterputs & Städ AB som har arbetat inom detta yrket i över en 10-års tid.

När dem kom hem till mig så möttes jag av enormt trevlig service där dem verkligen från första start engagerade sig enormt mycket i mitt projekt och förklarade väldigt bra och utförligt gällande hur dem skulle gå tillväga för att genomföra detta på helt rätt sätt.

Arbetet tog dem bara ett fåtal timmar och nu är mina fönster hemma i hos mig i fantastiskt gott skick och ser renare ut är någonsin.

Så ett stort tack till Finspångs Fönsterputs & Städ AB för deras fantastiska arbete och engagemang.

Du gillar kanske också...